Om oss

Josef & Isabelle Arnfjell

Våra pastorer
Josef & Isabelle Arnfjell

New Life Church Västerås, mångkulturell och internationell

New Life Västerås startades 2011 av en liten grupp människor. De hade en stor vision och ett hjärta för människor i Västerås. Det som började som en ödmjuk dröm och bön hos våra pastorer Josef och Isabelle Arnfjell har nu vuxit till en gemenskap. Under veckorna delar vi livet med varandra i våra Life grupper och varannan vecka möts vi för söndagsgudstjänst.

New Life Church är en mångkulturell, internationell kyrka för hela familjen. Vi vill vara en relevant och trovärdig kyrka där alla är välkomna.

Vi är en del av en större rörelse som sveper över världen med en enkel sanning: Gud är god! Vi vill att kyrkan ska fungera som en familj och vi drömmer om att utveckla en sann kristen gemenskap.

Vi vill genomsyra vår värld med hopp, visa att varje människa är unik och att vi alla är del av någonting större. Våra liv betyder något och gör skillnad.

Varje vecka har vi Life grupper, vi möts i våra hem och vi delar livet med varandra, i med- och motgångar med bön och bibeln som vägvisare. Vi vill älska Gud, älska människor och älska livet!

Vi hoppas att du vill vara med, varmt välkommen!

Jim and Lynn Jarman

Jim and Lynn Jarman

Jim och Lynn Jarman är multiplikationskatalysatorer för New Life Network. Du hör ofta dem säga: "Vi älskar församlingsplanterare!" och "Vi är bättre tillsammans". De coachar och mentorerar nätverkets pastorer och ledarteam och lägger upp strategier för nya kyrkor på nya platser. De arbetar också nära ledare i andra europeiska länder som en del av sitt uppdrag. Jim och Lynn är ursprungligen från USA och har varit involverade i flera församlingsplanteringar i Amerika och var också pastorer i en internationell kyrka i Haag, Nederländerna. De har en mångkulturell familj med 4 barn och 6 barnbarn.

Jhon Fredy och Luisa Sanches

Jhon Fredy och Luisa Sanches

Jhon Fredy kommer från indianbyn Puerto Rico i Amazonas, Colombia. Han var aktiv i en kyrka i Leticia innan han åkte som missionär till Mexiko. Där jobbade han på ett barnhem och åkte på olika missionärsresor med kyrkan Grupo Amor. Under tiden som han jobbade på barnhemmet Casa Hogar träffade han sin fru Luisa som också jobbade på barnhemmet. Luisa kommer från Manzanillo i Mexiko. Både Jhon Fredy och Luisa är utbildade till låg och mellanstadielärare. Idag är paret anställda av New Life Västerås för att vara team ledare i New Life Leticia och för att ta hand om fadder verksamheten Nueva Esperanza i Leticia, Colombia. För att stötta barn och familjer i det fattiga området Barrio Nuevo.